MTB-Lohjan kauden 2007 päätapahtumat ovat nyt takanapäin. Kakkosnelonen ajettiin tänä vuonna ilmojen puolesta niin hienoissa olosuhteissa, että ensi vuonna ei voi sää mennä kuin huonommaksi. Tänä vuonna säänhaltija suosi myös Oktoberfestiä.

Osanottajia olisi voinut kummassakin tapahtumassa olla hieman enemmän, mutta olemme nytkin hyvin tyytyväisiä osallistujien aktiivisuuteen. Tapahtumien positiivisen palautteen ja osallistujamäärien innoittamina olemme myös ensi vuonna järjestämässä tapahtumia. MTB-Lohja 24 H hyväntekeväisyysajo eli ”Kakkosnelonen” järjestetään 17-18.5.2008 ja Oktoberfest 4.10.2008.

Tämän syksyn Oktoberfest keräsi tapahtumaan mukaan houkuttelemamme OpusK:n ravintoloitsijan Jussi Hakavan mielestä mukavasti porukkaa pyöräilijöiden lisäksi. Lohjalaiset tuntuivat tänä vuonna löytäneen Oktoberfestin iltatapahtuman. On hauskaa, että meidän pyöräilijöiden kehittämästä tapahtumasta on tulossa myös lohjalaisille jokasyksyinen tapahtuma. Toivottavasti ensi vuonna väkeä liikkuu vieläkin enemmän. Tosin lauantai-iltana ravintolaan, eikä telttaan olisi tiettyinä aikoina mahtunut yhtään enempää ihmisiä. Paikka oli aivan täynnä.

Kakkosnelosen hyväntekeväisyysvarojen luovutustilaisuudet ovat syksyllä. Ensi viikolla asennetaan 10 taulutelevisiota Husin nuorten- ja lastensairaalan, osasto 1 huoneisiin. Itse lahjoitustilaisuuden päivämäärä ei ole vielä tiedossa. Lohjan sairaalaan tulee uusi hoitopöytä ensiapupoliklinikalle ja sen luovutustilaisuus on 17. lokakuuta. Ensi viikolla alkaa jo tulevan kevään Kakkosnelosen suunnittelu. Tässä syksyllä ”kaadetaan” jonain iltana tämänvuotinen tapahtuma ja ilmeisesti perinteen velvoittamana pidämme tammikuussa pikkujoulut.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille pyöräilijöille

MTB-Lohjan puolesta Kimmo Liljander