Upea syksy alkaa olla paketissa. Octoberfest­ajokin tuli ja meni, kaikki osallistuneet varmasti nauttivat upeasta kelistä ja maastoista. Talvi ja toivottavasti lumikin tekee tuloaan, ainakin paksupyöräosasto odottaa lumentuloa jo kovasti. Useimmiten polut ovat talvellakin ajettavissa myös normaalilla maastopyörällä, joten älkää niitä pyöriänne mihinkään talvisäilöön laittako, rohkeasti polulle vaan! Jos lunta saadaan paljon, järjestämme myös lumikenkäilylenkkejä.

MTB­Lohja on siirtynyt talviaikaan, keskiviikkoisin valolenkki ajetaan edelleen kello 18-20 ja lenkille lähdetään Lohjan jäähallin pihasta. Lauantaisin ajetaan valoisaan aikaan, yleensä lähdetään klo 12.00 jäähallin pihasta, ellei foorumilla muuta aikaa ole sovittu.

MTB­-Lohja Toy on täysin olematon yhdistys, siksi emme kerää jäsenmaksuja ja toimintaamme pääsee mukaan tulemalla viikkolenkeillemme. Mitään ennakkoilmoittautumisia emme vaadi, pakollista on vain maastokelpoinen polkupyörä ja kypärä. Suositeltavia varusteita ovat myös ajolasit, polvisuojat sekä hanskat.

Tervetuloa mukaan sekalaiseen joukkoomme!