Tänä vuonna on MTB-Lohjan 27. ajokausi, kevät ja kesä on olleet erittäinkin suosiolliset ajokelien ja viikkolenkkien suhteen. Sateisinakin viikkoina on yleensä osunut keskiviikkoilloiksi kuin myös lauantai-iltapäiviksi sateeton hetki ja ajoseuraa on riittänyt. Viikkolenkit ajetaan siis keskiviikkoisin kello 18 ja lauantaisin kello 15 alkaen, kesto on kaksi tuntia ja lähtöpaikka Lohjan jäähallin pihasta parkkipaikan ja hiekkakentän välissä olevan nurmikummun luota. joskus on lähtöaikojan hiukan muutettu esim. epävakaisen kelin johdosta. Kannattaakin varmistaa lähtöaika yhteislenkkiosiosta.

Syksy 2015

Tänä kesänä porukkaamme on liittynyt paljon uusia innokkaita kuskeja, useampia kuin kahtena edellisenä kautena yhteensä. Uutta on myös heinäkuun puolenvälin jälkeen aloitetut kerran viikossa järjestetyt maastoajon tekniikkaharjoitukset, jotka on järjestetty periaatteella jokaiselle jotakin, taitotasosta riippumatta on kaikille löydetty sopivia harjoitteita ja kuskien taidot onkin karttuneet hyvää vauhtia. Tekniikkaharjoitusten on tarkoitus jatkua syyskuun loppuun viikoittain, kaikki kiinnostuneet siis rohkeasti mukaan, vielä ehtii. Viimeisin tieto seuraavasta harjoituspaikasta löytyy foorumilta.

Syksy 2015

Viikkolenkkien lisäksi on järjestetty varjolenkit ainakin Inkoon Kopparnäsiin sekä Lopelle Poronpolulle. Myös Klaukkalan Tornikeskuksessa on käyty ottamassa tuntumaa alamäkiajoon. Varjolenkeistä löytyy tieto foorumin varjolenkit-osiosta.

Syksy 2015

Syksyn lähestyessä alkavat illat hämärtyä ja syyskuussa tarvitaan metsässä ajovalot. Lauantailenkit kuitenkin ajetaan aina valoisan aikaan, myös talvella. Valojen hankintaan saa vinkkejä viikkolenkeillä.

Ajokauden päätöstapahtuma on perinteinen Octoberfest joka järjestetään tänä vuonna XX.XX. klo XX:XX (aika tarkentuu myöhemmin). Innokkaimmat kuskit ajavat kuitenkin läpi vuoden.

MTB-Lohja Toy on täysin olematon yhdistys, siksi emme kerää jäsenmaksuja ja toimintaamme pääsee mukaan tulemalla viikkolenkeillemme. Mitään ennakkoilmoittautumisia emme vaadi, pakollista on vain maastokelpoinen polkupyörä ja kypärä. Suositeltavia varusteita ovat myös ajolasit sekä hanskat. Tervetuloa mukaan sekalaiseen joukkoomme!

MTB Lohja Toy (Täysin Olematon Yhdistys)

Syksy 2015