MTB-Lohja toy (täysin olematon yhdistys) järjestää Oktoberfest maasto-/retkiajotapahtuman Lohjalla lauantaina 30.9.2017. Seitsemästoista Lohjan Oktoberfest ajetaan tänä vuonna Suomi 100-teemalla, tule Lohjalle katsomaan mitä tämä tarkoittaa. Osallistuminen on tänä vuonna, niin kuin aina ennenkin, täysin ilmaista.

Lähtöpaikkana on jälleen Lohjan Liikuntakeskuksen jäähallin hiekkaparkki, osoite Runokatu 1, ajo hiekkaparkkiin Rajavartiostonkadun kautta, seuraa VT 25:lta opasteita. Pysäköinti on ilmainen. Lähtö klo 12, jakautuminen ryhmiin alkaa n. 11:40, jolloin jokaisen tulisi olla jo valmiina pyörän päällä, saavuthan siis paikalle ajoissa. Paluu jäähallille noin kello 16.

Reitit ja ryhmät

Kaikki ryhmät ajavat pääasiassa polkuja, joitakin siirtymiä saattaa olla. CX-ryhmä lienee tarjolla tänäkin vuonna ja he ajavat perinteisesti omia reittejään. MTB-ryhmävaihtoehtoja on taukojen mukaan jaoteltuna kolme. Kutakin ryhmää on kaksi-kolme kappaletta.

  • Enemmän taukoja
  • Sopivasti taukoja
  • Vähemmän taukoja

Tauko laavulla ja/tai Cafetoriassa

Makkaraa tai muuta evästä pääsee tänä vuonna paistelemaan Hiihtomaan laavulla Muijalassa. Varatkaa siis syötävät ja juotavat mukaan, paikan päältä niitä ei ole mahdollista hankkia. Erittäin hyvää lohjalaista vettä juomareppujen tai -pullojen täydennystä varten on saatavilla suoraan kanisterista laavulla. Jo(t)kin ryhmistä saattaa poiketa Cafetoriassa maistelemassa vastapaahdettua kaffetta, varaa siis muutama roponen matkaan. Emme suosittele alkoholipitoisia juomia ajon aikana tai taukopaikalla oman ja muiden turvallisuuden vuoksi.

Turvallisuus

Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan ja huolehtii omista vakuutuksistaan. Vetäjät, eikä toisaalta MTB-Lohja, ole vastuussa kuljettajista eli huomioittehan tämän ajoon osallistuessanne. Alle 18-vuotiaat vain vanhempien seurassa. Tapahtumassa on huoltoauto, jolla voimme hoitaa ongelmatilanteissa kuskin ja kaluston kuljetuksen esimerkiksi lähtöpaikalle. Jokaisella osallistujalla on oltava kypärä. Muut suojavarusteet kuten lasit ja polvisuojat ovat suositeltavia.

Pesut ja pisut

Jäähallin takana on pyöränpesupaikka, jäähallin pukutiloissa WC sekä suihku. Neidonkeitaassa pääsee pulahtamaan kohtuullista korvausta vastaan.

Jälkipelit

Palautusjuomien nautiskelua ravintola OpusK:ssa klo 18.00 alkaen. Klo 22 esiintyy jonkin sortin pumppu, lipun joutunee tuolloin lunastamaan kuudella rahalla, ellei ole jo päivän rasituksista uupuneena poistunut paikalta.

Tervetuloa!

MTB-Lohja