Maastopyöräkurssi on tarkoitettu yli 15-vuotiaille lajista kiinnostuneille uusille harrastajille. Se on nk. matalan kynnyksen ”mtb-kurssi”, jossa osallistujille opetetaan maastopyöräilyn ajotekniikan perusteita mukavassa pienryhmässä vaihtelevassa maastossa.

Kurssi koostuu ensimmäisen kerran teorialuennosta (2h) ja sitä seuraavista neljästä ajokerrasta harjun upeissa maastoissa. Yhteensä siis tapaamisia on viisi (5) kertaa peräkkäisinä maanantaina, jokainen kerta kestoltaan noin 2 tuntia. Koulun aikana opetamme säätämään pyörän ja varusteet sinulle sopiviksi, samoin kuin saat ajotekniikan lisäksi vinkkejä pyöräsi säätämiseen ja huoltamiseen. Koulun opettajina toimivat mtb-lohjan kokeneet ajajat.

Kurssin hinta on 50€ ja mukaan mahtuu 10 oppilasta. Vaatimuksena kurssille on oma maastopyörä ja kypärä sekä vaadittava ikä.

Ensimmäisellä kerralla kokoonnumme Uimahallin neuvotteluhuoneessa (tuloaulan vieressä) klo18.00. Ota kypärä mukaan jo teoriatunnille. Muilla kerroilla tarvitset maastokelpoisen maastopyörän sekä normaalit ajovarusteesi. Tunnit ovat aina peräkkäisinä maanantaina klo 18.00, loput kokoontumispaikat ilmoitetaan ensimmäisellä tunnilla.

Ilmoittaudu mukaan Lohjan liikuntakeskuksen sivuilla.

Maastopyöräkurssi 2016