Vaikka MTB-Lohja on toiminut jo yli 20 vuotta, kuulee silti kysyttävän että "mikä porukka tää oikein on? Mikä on tämä Kakkosnelonen?" Toivottavasti tämä pieni juttu selvittää lukijalle taustoja. MTB-Lohja toy (Täysin Olematon Yhdistys) on lohjalainen maastopyöräkerho. Olemme toimineet yli 20 vuotta ja päätoimintaamme kuuluvat kaksi kertaa viikossa järjestettävien ns. viikkoajojen lisäksi maastopyöräilyä tunnetuksi tekevä ja hyväntekeväisyystapahtumana tunnettu Kakkosnelonen sekä syksyllä järjestettävä Oktoberfest. Löydät enemmän tietoa kerhon historiasta ja synnystä klikkaamalla tästä.

MTB-Lohja 24h - tuttavallisemmin Kakkosnelonen järjestetään keväällä 22.-23.5. 2010 jo 11. kerran. Nimensä mukaisesti tapahtuma kestää vuorokauden ympäri, alkaen lauantaina klo 12 ja päättyen juhlallisuuksiin sunnuntaina klo 12. Tapahtumassa joukkueet ajavat viestiperiaatteella vuorokauden ympäri pitkin metsään merkittyä reittiä. Tapahtumaan osallistuvat n. 7 hengen joukkueet ovat pyöräilyporukoita, urheiluseuroja, firmaporukoita, kaveriporukoita, yhdistyksiä jne. Kaikkia heitä yhdistää halu osallistua hyväntekeväisyyteen MTB-Lohjan avustuksella.

Ilmoittautumisaika tapahtumaan päättyy tänä vuonna huhtikuun lopussa. Ilmoittautumismaksut lahjoitetaan käytännössä lyhentämättöminä hyväntekeväisyyteen. Tänäkin vuonna lahjoitukset saavat HUS Lasten ja Nuorten Sairaala Helsingissä ja Lohjan Sairaala. Tapahtumalla on kerätty historiansa aikana jo yli 140 000€ hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja Kakkosnelosesta saat tutustumalla Kakkosnelosen omaan osioon sivuillamme.

Kakkosnelonen on ottanut ”siipiensä suojaan” Lohjanjärven Ympäripyöräilyn ja järjestää sitä nyt neljättä kertaa yhdessä Lohjan Liikuntakeskuksen ja Länsi-Uusimaa -lehden kanssa. Ympäripyöräily järjestetään samanaikaisesti Kakkosnelosen kanssa.

Syksytapahtuma Oktoberfest järjestetään 10. kerran nyt syksyllä 25.9.2010. Oktoberfest järjestetään kuudetta kertaa OpusK:n kanssa yhteisenä tapahtumana. Tänä syksynä myös Omenakarnevaalit järjestetään samanaikaisesti. Oktoberfest on MTB-Lohjalle ajokauden päättävä tapahtuma, jota tietenkin halutaan juhlistaa myös muiden kanssa.