Oktoberfest (C) Mika Latvala

Tänä vuonna MTB Lohjan järjestyksessä jo kolmanteentoista, perinteikkääseen ajokauden päätöstapahtumaan osallistui noin 90 maastopyöräilijää ympäri eteläistä Suomea. Lohjallahan sataa aina, mutta nyt ei satanut vaan sää oli leppoisaan, rentohenkiseen retkiajoon mitä parhain. Aurinko helli kuskeja taivaan täydeltä ja koko tapahtuma saatiin ajaa kuivassa ja lämpimässä säässä.

Ajoporukka jaettiin useampaan eri nopeuksiseen sekä ajotyyliseen ryhmään ja kaikki löysivät varmasti päivän kunnolle ja menohaluille sopivan ryhmän. Tänä vuonna maastopyöräryhmien lisäksi oli cyclocross -ryhmä sekä uutuutena läskipyöräryhmä, jossa oli seitsemän isopyörää. Ensi vuonna tuossa ryhmässä nähdään taatusti suurempi osallistujajoukko, sen varran kuumasta trendistä on kyse.

Retkiajoon kuuluu tietysti evästauko ja tällä kertaa makkarat paistettiin poikkeuksellisesti ja vasta toista kertaa poistieltä.com:in mainiolla laavulla Muijalan metsissä. Ja kuten aina, myös leikkimielinen kuittailu, herjan heitto sekä pienien jäynien teko ja kohteeksi joutuminen kuului MTB Lohja -hengessä asiaan. Jokin palkintokin lähtöpaikalla jaettiin. Paikallaolijat varmasti muistavat... ;-)

Kiitos kaikille paikalle tulijoille ja mukana matkassa olleille ajajille sekä ihmisille, jotka omalla panoksellaan mahdollistivat kaiken onnistumisen. Tapahtuma oli hieno ja kun sää samalla suosi, ei päivä olisi voinut paremmin mennä.

Ensi vuonna ajetaan taas Oktoberfest, mutta sitä ennen harjoitellaan tuleva kausi, 2014.

Ja muistutuksena, ajokausi on kaikkea muuta kuin ohi. Viikkolenkkimme jatkuvat keskiviikkoisin klo 18-20 ja launtaisin klo 15-17. Lähtöpaikkana jäähallin parkkipaikka. Kaikki vanhat tutut ja uudet kasvot, tervetuloa! Valot mukaan ja pimeässä nähdään.

MTB Lohja toy (täysin olematon yhdistys)

Kuvia tapahtumasta: klik