Oktoberfest (C) Juha Kangaskoski

Ajokauden päätöstapahtumana tunnettuuun retkiajoon Lohjan upeita polkuja kokoontui tällä kertaa kiertämään noin kuusikymmentä maastopyöräilystä innostunutta kuljettejaa ympäri Etelä-Suomea. Tällä kertaa myös sää suosi tapahtumaa ja aurinkoakin riitti lähes koko nelituntisen retken ajaksi.

Ryhmiä oli kaikkiaan kuusi ja kaiken tasoiset kuskit löysivät varmasti päivän kunnolle ja ajohaluille sopivan porukan cyclocrossista teknisemmille kallioreiteille, kauniita järvimaisemia unohtamatta. Kuten aina Lohjalla, meno oli rentoa ja väki nautti tapahtumasta eli "vähän niinkuin oltaisiin oltu Lohjalla". Edes viimeisen puolen tunnin vesikuuro ei latistanut tunnelmaa, "Lohjallahan sataa aina".

Gunnarlan Maja tarjosi jälleen kerran loistavat puitteet virkistäytymiseen ajon lomassa makkaraa paistaen ja urheilujuomaa nauttien.

Suurkiitos kaikille paikalla olleille arvon vieraillemme ja tietenkin omalle porukalle. Ensi syksynä ajetaan taas Oktoberfest, mutta sitä ennen huolletaan talvi kalustoa, ehkä suunnitellaan uusia hankintoja ja ajetaan tietysti hieno kausi 2013.

Ja muistutuksena, viikkoajot keskiviikkoisin klo 18-20 ja launtaisin klo 15-17 jatkuvat niin kauan kuin sää vain sallii eli Jäähallin parkkipaikalla varmasti vielä tälläkin kaudella tavataan.

MTB-Lohja Toy (Täysin Olematon Yhdistys)