Oktoberfest (C) Epa

Jo useita vuosia on MTB-Lohja Toy järjestänyt syksyisin maastopyörien retkiajon. Osallistuminen tapahtumaan ei maksa mitään. Ennakkoilmoittautumista ei ole.

Oktoberfestissä on mahdollisuus valita omaan maastopyöräilykokemukseen ja päivän kuntoon sopiva ryhmä. Kaikki eritasoiset ryhmät starttaavat samaan aikaan metsään. Tarkoitus on kiertää Lohjan hienoja maastopyöräilypolkuja klo 16 asti. Retkiajon luonteeseen kuuluu tietenkin taukopaikalla, G-majalla, makkurin paistoa ja eväiden syöntiä.

Uutuutena on tänä vuonna lyhennetty reitti. Tämä lyhytlenkki sisältää rauhallista ajoa n.2 tuntia ja ajo päättyy makkurin paistopaikalle, legendaariselle G-majalle. Toki sieltä opastetaan ryhmäläiset takaisin Jäähallille. Ajamisen jälkeen on mahdollisuus saunomiseen ja uintiin Neidonkeitaassa, Oktoberfest -hinnalla. Oktoberfest-nimen mukaisesti illanvietto on Opus K-olutravintolan (Kauppakatu 6, 08100 Lohja) Oktoberfest-teltassa jossa pyöräilijöille varattuna oma pitkä pöytä.

LYHYESTI VIELÄ!

Oktoberfest, lauantaina 26.9.2009.

Lähtö: Lohjan Jäähalli, klo 12 alkaen. Ei osallistumismaksua, ei ennakkoilmoittautumista. Oktoberfest-ajossa on mahdollisuus valita useasta eri ryhmästä, omaan ajovauhtiin ja päivän kuntoon sopiva ryhmä Tänä vuonna on uutuutena lyhyt 2 tuntia kestävä rauhallisesti ajettava lenkki.

Mukaan: Omat eväät. G-majalla nuotio valmiina ja rajoitetusti mahdollisuus täyttää vesivarastoja. Huoltoauto tuo myös tarvittaessa tavaroita G-majalle.

Ajon jälkeen: Mahdollisuus saunomiseen ja uintiin Neidonkeitaassa, Oktoberfest-hintaan.

Illalla: Oktoberfest-henkinen illanvietto ravintola OpusK:n takapihan teltassa! Pyöräilijöille oma pöytä varattuna!

TERVETULOA!