MTB-Lohjan edustus kävi luovuttamassa Lastensairaalan osuuden Kakkosnelosen lahjoituspotista.

Lastensairaalaan lahjoitettuja tavaroita
Kuvassa vasemmalta: Tero Olkkonen, Mika Latvala, Kimmo Liljander, Osastonhoitaja Marja-Leena Portaankorva, Markku Savijärvi, Seija Länsimäki, pankinjohtaja Tuomo Paaso (Sampo Pankki), Mikaela Wrede, Jukka Alkunen.

Miellyttävä velvollisuus on taas täytetty ja Lastensairaalan osuus vuoden 2011 Kakkosnelosesta on nyt luovutettu. Markku Savijärven suosiollisella avustuksella hankittiin jo menneiltä vuosilta tutuksi tulleelle infektio-osastolle mm. vaakoja, tippatelineitä sekä muutama pelikonsoli. Osastonhoitaja Marja-Leena Portaankorva sanoi kiitospuheessaan olevansa uusi osastolla, mutta tuntee silti lämmön välittyvän koko porukasta ja oli yllättynyt siitä, että vielä nykyään tehdään tämän kalstaista pyyteetöntä hyväntekeväisyystyötä.

Ylilääkäri Eero Jokinen taas summaili yhteen kymmenen vuoden aikana saatuja lahjoituksia ja totesi, että sairaalan normaali budjetti kattaa kyllä itse sairaanhoidon, mutta potilaiden ja vanhempien - hoitajia unohtamatta - viihtyvyyttä pystytään merkittävästi parantamaan näillä lahjoituksilla. Koska infektio-osastolla on pääasiassa pieniä lapsia ja aikaa vietetään pienissä huoneissa täysin eristyksissä, on viihtyminen entistä tärkeämpi asia.

MTB-Lohja kiittää kaikkia 12 vuoden aikana Kakkosneloseen osallistuneita ja meitä tukeneita yksityishenkilöitä ja yrityksiä.