Tällä tietoa viimeinen Kakkosnelonen oli tässä!

Palkintojenjako

Huh, vihdoin kotona, pienet päiväunet takana. Kenttä siivottu, jäähallin alue siistittynä. Metsästä poistettu merkinnät ja alue muutenkin tip top -kunnossa. Joku lienee palauttanut koko pullosaaliin, joku toinen kiikuttanut tavaroita varastoon. Kyltit on kerätty teiden varsilta ja muovitkin on jäynää kokeneiden pyörien ympäriltä kärrätty roskikseen.

Kahdentoista vuoden urakka on vihdoin päätöksessä. Alusta asti kaukaisena tavoitteena siintänyt "miljoona mummonmarkkaa" on eräällä laskutavalla saavutettu ja MTB-Lohja voi virallisesti lopettaa tämän erikoisen tapansa tehdä hyvää.

Tällä hetkellä lopullinen lahjoitussumma on allekirjoittaneelle vielä mysteeri, mutta jossain vaiheessa oli juttua 18 000 euron hienoisesta ylittämisestä tämän vuoden osalta. Tämä tekisi siis kokonaissummaksi 12 vuoden lahjoitukset laskien yhteensä lähes 180 000 euroa! Kuten Kimmo Liljander kapteenien kokouksessa itse tapahtuman aikana totesi, lahjoituskohteille hankittu tavaramäärä on tätäkin merkittävästi suurempi. Kiitos kuuluu monivuotiselle yhteistyökumppanillemme Markku Savijärvelle, joka omia vaivojaan säästämättä on käyttänyt varamme viimeiseen latiin saakka ja omistaan tarpeen tullen lisäten, jotta sairaaloille on saatu heidän haluamiansa laitteita ja tarvikkeita.

Lopulta kuitenkin kiitos kuuluu kaikille tapahtumaamme osallistuneille joukkueille, niiden jäsenille ja tietenkin myös joukkueita tukeneille yrityksille ja yksityishenkilöille. Kiitos kuuluu myös Lohjalla puoliamme pitäneille tahoille. Nimilista on pitkä, onneksi pidempi (tai ainakin kovaäänisempi) kuin meitä vastustaneiden tahojen lista. Kovalla työllä ja kaikkien meille myötämielisten avustuksella olemme kaikki nämä tapahtumat saaneet vedettyä läpi - ja vieläpä palautteiden perusteella joka vuosi ihan kohtuullisen hienosti!

Kiitokset siis omasta ja koko MTB-Lohjan puolesta teille kaikille! Perinteisesti Kimmon Nurkka* on summannut tapahtuman yksityiskohtaisemmin ja ohjannut kiitoksia tarkemmin nimetyille tahoille. Koska tapahtuma oli nyt tällä tietoa viimeinen, kannattaa Kimmon Nurkkaa odottaa ja ehkäpä Kimmo vielä innostuu tarinoimaan normaalia pidemminkin 12-vuotisen uramme kunniaksi.

Mika Latvala,
MTB-Lohja toy