Ukkosta, sadetta ja hymynaamoja: niistä on Kakkosnelonen tehty!

Kollaasi

12 milliä sadetta, kunnon ukkonen, yli 14 000 euroa lahjoitusvaroja, 65 joukkuetta, 40 järjestäjää, yksi ravintoloitsija, Lohjanjärven Ympäripyöräily... Muun muassa näistä komponenteista syntyi tämän vuoden Kakkosnelonen.

Tapahtuma alkoi tänä vuonna hienosti, jäähallin päädyssä sijaitseva lämpömittari kipusi jo perjantain aikana yli 40 asteen lukemiin eikä taivaalla ollut pilvenhattaraakaan. Täysin olematon yhdistyksemme oli kuitenkin jo tässä vaiheessa vakuuttunut siitä, että vettä tulee tapahtuman aikana. Useita sääpalveluita tutkittiin pitkin viikkoa ja lopullinen lukema oli siis maltillinen 12 milliä vuorokauden aikana. Sadekaan ei kuitenkaan tunnelmaa latistanut. Ravintoloitsijan mukaan tosin asiakaskunta katosi täysin samalla hetkellä kuin sade alkoi...

Seisoimme jäähallin oven edessä katoksessa sadetta pitämässä. Koko ajan kiersi radalla porukkaa (vähänlaisesti tosin) ja Yöhöpisijöihin kuuluva Pikke kaarsi nauraen oven eteen. Neitokainen oli litimärkä kiireestä kantapäähän ja totesi nauraen, että oli loistojuttu valita vedenkestävä ripsiväri!

Vedenkestävä ripsiväri

Olimme myös takuuvarmoja siitä, ettei Lohjanjärven ympäripyöräilyyn tule juuri osallistujia. Väärässä olimme tässäkin, sillä jäähallilla laskettiin puolisentoista sataa osallistujaa ja matkan varrella kirjanpito näytti jo noin kahta sataa! Hienoa!

Yö oli Kakkosnelos-mittakaavassa lämmin, alimmillaan vain 12 astetta. Infossa ei siis palellut. Toivottavasti ei myöskään teltoissa. Toivottavasti myös pääsitte turvallisesti kotiin.

Kun saatte reissussa rähjääntuneet vaatteenne puhtaaksi ja väsyneen kropan kuntoon, laittakaa meille palautetta. Kertokaa, mikä meni pieleen (säätä ei lasketa) ja ehkä jopa missä onnistuimme? Palautetta voi laittaa foorumillemme, soittamalla infonumeroon tai palautelomakkeellamme. Kaikenlainen palaute on tervetullutta.

Niin ja se ensi vuoden tapahtuma? Mietitään sitä lisää syksymmällä...

Koko MTB-Lohjan porukka kiittää osallistujia ja kumppaneitaan!