Täältä löydät infoa molemmista tapahtumista. Lue juttu läpi ja mikäli sinulle jää jotain epäselväksi, käy katsomassa Kakkosnelosen UKK-osio.

Ilmoittautumisaika alkaa 15.2.2009 ja päättyy huhtikuun lopussa.

Kartta: Näytä kartta

MTB-Lohja 24h

Kakkosnelonen ajetaan Harjun urheilukeskuksen maastoissa, Runokatu 1 (Lohjan uimahalli Neidonkeidas). Kartta löytyy ennen tapahtumaa nettisivuiltamme ja valtatie 25:llä on opasteet tapahtuma-alueelle. Paikka on sama, josta MTB-Lohjan viikkolenkit alkavat.

Hinta

Osallistuminen Kakkosneloseen maksaa seuraavasti:

  • Sooloajaja: 50 EUR
  • Joukkue joka maksaa itse osallistumisensa: 200 EUR
  • Joukkue, jonka osallistumisen maksaa sponsori: 300 EUR

Ilmoittautumisen jälkeen saatte laskun muun ladattavan materiaalin yhteydesssä.

Kapteenien ja soolojen kokous

Kapteenien kokous on jäähallissa lauantaina klo 10.30. Kapteenien osallistuminen kokoukseen on pakollista! Myös soolokuskit osallistuvat kokoukseen. Kokouksessa keskustellaan tärkeistä asioista liittyen rataan, majoitukseen ja ohjelmaan. Lisäksi kapteenien keskuudesta valitaan tapahtuman jury.

Kakkosnelosen startti

Startissa joukkue asettaa lähtöalueelle yhden tai useamman ajajan. Lähtö tapahtuu perinteisten seremonioiden saattelemana, lauantaina klo 12.00. Ensimmäiset kaksi kierrosta urheilukentän ympäri ajetaan verkkaisesti välttäen suurempia joukkokolareita. Startissa kekseliäisyys ajovaatteiden ja -välineiden suhteen on suotavaa, ellei jopa pakollista. Joukkueen ylimääräiset ajajat voivat palata takaisin lähtöalueelle lähdön jälkeen, ennen kuin reitti kääntyy metsään.

Reitti ja ajaminen

Reitti kulkee Lohjan harjua myötäillen kangasmaastossa kovapohjaisia polkuja pitkin. Matkalla on ylä- ja alamäkiä ja paikka paikoin on kivikkoa ja juurakkoa. Reitille tulee pituutta noin kahdeksan kilometriä. Kypärä on pakollinen!

Muuta ohjelmaa ja yleistä tietoa

Startin jälkeen alkavat oheisohjelmat. Illan mittaan viritetään makkaranpaistopaikat.

Kakkosnelosen infokeskus on teltassa aivan jäähallin kupeessa. Infopuhelin 044 274 5557 vastaa ympäri vuorokauden. Tapahtumakeskuksessa päivystävät ensiapupartio ja lääkäri, jotka hoitavat pienemmät vammat.

Paikalla on tapahtumaravintola, josta saa ruokaa ympäri vuorokauden, joten omia eväitä ei välttämättä tarvita. Ravintolan ruokalista ja hinnasto löytyvät ennen tapahtumaa nettisivuiltamme.

Tapahtumakeskuksessa on tarjolla wc:t ja suihkut ilmaiseksi ympäri vuorokauden. Uimahallilla voi käydä saunassa ja uimassa 4 euron hintaan (kypärä mukaan kassalle).

Ottakaa myös lukot mukaan pyöriin. LUKITKAA PYÖRÄNNE!

Lohja 24h -paitoja on jälleen myynnissä rajoitetusti.

Lohjanjärven ympäripyöräily

Lohjanjärven ympäripyöräily ajetaan Kakkosnelosen oheisohjelmana lauantaina 23.5.2009. Lähtöjä on kaksi, kello 17 starttaavat retkiajajat ja kello 18 kuntoajajat. Lähtö on Harjun Urheilukeskuksesta, Runokatu 1, jäähallin parkkipaikalta. Lohjanjärven ympäripyöräily on kuntopyöräilytapahtuma. Tapahtumassa ei ole ajanottoa, eikä osallistumismaksua. Pyöräily tapahtuu normaaleja liikennesääntöjä noudattaen, yleisillä teillä, muun liikenteen seassa, omalla vastuulla. Jokaisella osallistujalla tulee olla kypärä päässä.

Hinta

Ympäripyöräily on maksuton eikä siihen vaadita ilmoittautumista

Tärkeää!

  • Pyörässä on oltava riittävät valot, kello 23 on jo hämärää, kello 24 on pimeää.
  • pyörä pitää olla järven ympäri kiertämisen vaatimassa hyvässä kunnossa, matka on noin 70 km.
  • Juomaa ja eväitä riittävästi järven kiertämiseen
  • Huomioi myös, että ilma viilenee keväällä merkittävästi yön saapuessa
  • Kännykkä on hyvä pitää mukana. Tallenna puhelimeesi infonumeromme!
  • Jokainen osallistuu tapahtumaan OMALLA VASTUULLAAN. Pyöräily tapahtuu normaalisti liikenteen seassa, liikennesääntöjä noudattaen, kukin omaa vauhtiaan ajaen. - Harkitse ja mieti oma kuntosi ennen lähtöä, matkaa on noin 70 km.

Lähtö ja tietoa reitistä

Lähtöjä on kaksi. Retkiajajat starttaavat kello 17 ja kuntoajajat kello 18. Lähdöissä pyöräilijät johdetaan yhtenä ryhmänä, hitaasti ajaen, johtoauton ja liikenteenohjauksen avustamana kaupungin läpi. Poliisi valvoo tapahtumaa ja järjestelyjä reitin varrella. Reitti järven ympäri kulkee pääväyliä pitkin ja vain suurimmat risteykset on merkattu keltaisin MTB-Lohja-kyltein. Kartan ja ohjeita reitistä saa lähtöpaikalta. Matkan varrella on tarjoilua, ne tarkentuvat myöhemmin.

Viimeinen huoltoauto lähtee uimahallilta kello 23.

Pyöräilyn lisäksi uimaan ja saunaan

Ympäripyöräilyyn osallistuvilla on mahdollisuus käydä uimassa ja saunomassa pyöräilyn jälkeen Neidonkeitaan uimahallissa kello 00.30 asti. Uinti maksaa 4€ ja kassalla täytyy näyttää kypärä tai Länskisklubi-kortti. Hintaan sisältyy myös vesijumppa, joita on tarjolla klo 21.00, 22.00 ja 23.00. Muista ottaa uimapuku mukaan.

Ympäripyöräily on mukana Länsi-Uusimaa -lehden liikuntatapahtumasarjassa.

Lohjanjärven ympäripyöräilyn järjestämisessä ovat olleet mukana Lohjan Sairaanhoitopiiri, Länsi-Uusimaa-lehti, Lohjan Liikuntakeskus sekä MTB-Lohja Toy.

MTB-Lohja Toy infonumero: 044 274 5557 (vastaa tapahtuman aikana 24h)