Veneväijyssä! Asiasta tietämättömille ja uusille tuttavuuksille täytyy selvittää, että minulla on ollut tapana viime vuosina kirjoittaa Kakkosnelosen raportti veneväijyssä. Tämä raportti on vuosi vuodelta huonommin kirjoitettu ja tylsempi lukea, mutta se ei ole jutussa mainittujen henkilöiden, joukkueiden tai auttajien vika. Kyllä se menee minun piikkiin!

Viime vuosina olen tässä kirjoitukseni alussa myös ihmetellyt miten saan lukijat lukemaan tämän pitkän mutta huonosti kirjoitetun jutun loppuun. Kirjailijaa tai lehtimiestä minusta ei taida ikinä tulla. Tällä kertaa yksinkertaisesti toivon teidän lukevan tämän loppuun, koska kiitän tässä jutussa kaikkia meitä auttaneita henkilöitä ja yrityksiä ja joitakin joukkueitakin! Pyydän myös apua tulevien tapahtumien kehittelyyn jotta jaksaisimme vielä näitä järjestää.

Lohjanjärven Ympäripyöräilyn ympärille kerääntynyt järjestelyporukka oli tapahtuman jälkeisessä palaverissaan täysin sitä mieltä että Kakkosnelosta tulisi jatkaa. Suunnitelmia tapahtuman ympärille tulevaisuudessa kehitettäviin lisätapahtumiin - vastaaviin siis kuin Ympäripyöräily - on jo olemassa. Kaikki tosin sillä ehdolla ja perusteella että Kakkosnelonen tapahtumana saa jatkoa. Aloitan kuitenkin tämän jutun kertomalla mokauksistamme. Nuo mokaukset olisi pitänyt laittaa ihan viimeiseksi, silloin olisin varmaan saanut useamman lukemaan tämän jutun loppuun. Minä toivon, että näistä pääsee jutun alkuun mukavasti, ja samaa vauhtia tulee sitten luettua koko juttu. Saapa nähdä miten käy!

Nimittäin, meille sattui pari mokaa esimerkiksi tapahtuman ilmoittelussa ja tiedottamisessa tänä vuonna. Pidimme joitakin asioita niin itsestään selvinä, että ne unohtuivat tiedotuksista ja ilmoituksista. Näistä esimerkkeinä suosittelemamme joukkueen koko ja tapahtuman alkamisaika, jotka ovat aivan perusasioita tuollaisessa mainoksessa. Kyllä ne tietenkin sivujamme kovasti selaamalla olisivat löytyneet mutta varsinaisesta ilmoituksesta ne puuttuivat. Samoin unohdin tapahtuman ohjelmasta (kun vihdoin sain sen tehtyä) sunnuntaiaamun kapteenien kokouksen. Muistin kyllä puhua siitä lauantain kapteenien kokouksessa mutta kuitenkin.

Tuollaisia pikku lipsahduksia oli muitakin. Risteyksessä seisseille liikenteen ohjaajille, Koskisen Jyrkille ja Lehtosen Jounille, muistettiin vasta asemaanajon aikana toimittaa parkkilappuja, jonka jälkeen he pystyivät ohjaamaan suoraan parkkiin menevät autot parkkialueelle, ilman turhaa kierrosta muutenkin ruuhkaiselle Rajavartioston kadulle. Kiitos Jyrkille ja Jounille hyvästä duunista risteyksessä.

Olimme myös unohtaa tuoda PoisTieltä comin paloauton palkintojenjaon ”estraadille” taustaksi, samoin palkintopöytä oli unohtua pukuhuoneen käytävälle. Meni aika tarkalle että saatiin paikat kuntoon ennen kuin puheet ja palkintojen jako alkoivat!

Tapahtuman kaikkeen paperisaasteeseen, myyntipaitoihin, tarroihin etc. vaihdettiin uusi logomme ja värejäkin yritettiin mahdollisuuksien mukaan muutella sopiviksi. Mutta tietenkin minä unohdin mainita asiasta Jonnalle, siksi tapahtuman mainosbanderolleissa urheilukentän aidassa oli vielä edellinen kellologo. Niin ja kyllähän kaikki paikalla olijat muistavat mikrofonin. Mikrofonin, joka ei toiminut Zetorin puheen aikana. Ratamestari Zetor Olkkonen tekee hommansa, näin tapahtuman johtajankin kannalta, aivan erinomaisesti. Osallistujat pitävät poikkeuksetta radasta, varsinkin kun otetaan huomioon tapahtuman luonne. Zetor ilmoittaa kun aloittaa radan suunnittelun ja tasaisin väliajoin raportoi, pyytämättä, edistymisestään. Hän pyytää mielipiteitä ollessaan joistain ratkaisusta epävarma, muutoin hoitaa hommansa vaivaamatta asialla muita. Ei tarvitse olla huolissaan radasta kun Zetor hoitaa. Olisi saanut se mikrofoni toimia kun Zetor aivan ilmeisesti olisi halunnut jotain sanoa! Kuulutuslaitteet ovat ostopalveluna tapahtumassamme ja se on myös ylivoimaisesti suurin kuluerä. Harmittaa maksaa laskua, joka vielä nousee joka vuosi sadalla eurolla, kun laitteet eivät edes toimi! Lasku ylitti mielestäni kipurajan tänä vuonna!

Olemme saaneet paljon palautetta palautelomakkeemme kautta ja olen palautteita lukenut myös Fillarin Foorumilta. Kaikki palautteet ovat olleet pelkästään positiivisia. ”Ihan posket punastuu näitä palautteita lukiessa” kirjoitti L-setä omalla foorumillamme. Tuosta ylempää voitte lukea että emme me kyllä kaikessa onnistuneet viime tapahtumassakaan! Kuten emme tässäkään.

Kakkosnelonen on pyöräilytapahtuma joka toimii samalla myös hyväntekeväisyystapahtumana, kun me järjestäjinä luovutamme kaikki ilmoittautumismaksut ja sponsorimaksut käytännössä lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen eli teemme kaikki ilmaiseksi. Hyväntekeväisyystapahtumana emme pärjää isoille ammattimaisille, median tukemille tapahtumille mutta tapahtuman järjestäjänä joka luovuttaa varoja hyväntekeväisyyteen olemme isojen joukossa. Myös työmäärä, jonka teemme verrattaessa kokoon saamaamme lahjoitussummaan, on liian iso. Mutta onnistuneen tapahtuman järjestäjänä joka lahjoittaa tuollaisen summan hyväntekeväisyyteen on työmäärä juuri ja juuri mielekäs. Jos vielä järjestämme lisää Kakkosnelosia tulevaisuudessa, toivoisin ehdotuksia, joiden avulla saisimme lahjoitussummaa kasvatettua. Joukkueiden määrä kasvoi viimevuotiseen tapahtumaan verrattuna mutta lahjoitussumma pieneni kun enää kolme joukkuetta maksoi ns. sponsorirahaa yli ilmoittautumismaksun. Mikä avuksi, kyllä me olemme järjestäjinä varmasti epäonnistuneet surkeasti jossain, kun suunta on tällainen?

Monesti ulkopuolisilta saa kuulla kommentteja että ”Kakkosnelosen järjestämisestä on varmasti tullut teille jo rutiinia”. Tuohon haluan sanoa että joka vuosi järjestelyt ovat omanlaisensa. Henkilöitä vaihtuu hommissa. Elämäntilanteet ja työasiat vaikuttavat eri ihmisten panoksiin eri lailla eri vuosina. Jos on oikein tarkka lukija, huomaa seuraavasta kiitoslitaniasta että vastuita ja hommia on siirrelty viime vuodestakin.

Tällaisen tapahtuman järjestäminen ei onnistu millään pienellä porukalla. Vaikka minä käyn kaikissa virallisissa ja pakollisissa kokouksissa. Kirjoitan nimeni kaikkiin virallisiin papereihin. Neuvottelen Liikuntakeskuksen kanssa tilat. Pidän yhteyttä lahjoitusten saajiin. Hoidan roskikset, polttopuut, teltat, kopiokoneet, nettiyhteyden, kännykän. Olkkoselle merkkausnauhat. Neuvottelen PoisTieltä.comin Paavo Hyrkön kanssa kuljetus ja huoltokaluston, samoin Korpelan Rainen kanssa ravintolan tulemisesta. Lembergin Kimmon kanssa Liikuntakeskuksen teltan, katsomot, kalkit, kalkkikärryt, pöydät, tuolit, avaimet, pyörienpesupaikat, aidat jne. Tänä vuonna järjestin Lindqvistin Tonylle ensiapuun lisämiehitystä ja välineitä. Kiitos Christel Wennerstrand-Kekkonen kun tulit ja myös avusta paitojen myynnissä! Neuvottelin Red Bullilta tarpeistoa, Fillari-lehden ja Länsi-Uusimaan mainostilat, esittelijöiden tulemiset, Sairaalan kanssa käytännöistä, myyntipaitojen mainokset ja määrät ja monta monta muuta pikkuasiaa. Unohtaa ei sovi myöskään kaikkia suunnittelu- ja järjestelykokouksia sekä palavereita, eri asioista vastuullisten henkilöiden kanssa. Silti tämä ei onnistu millään ilman monen muun mittavaa työpanosta. Oikeasti Kakkosnelonen teettää tällaisenaan paljon töitä.

Tässä kohtaa on hyvä kiittää kaikkia yllä mainittuja henkilöitä. Paavo ”poistielta.com” Hyrkkö ja yhtiökumppani Juha Hillebrandt ovat aina valmiita lainaamaan kalustoaan ja kouluttamaan meitä niiden käytössä. Meillä on mielestämme hyvä videopätkä tämänvuotisesta koulutuksesta, mutta ollaan oltu siitä aika hiljaa. Saattaa ilmoittautua enemmänkin vapaaehtoisia järjestelyihin kuin BC-Hellsinki, jos julkaisemme sen. Kiitos taas Paavo, enempää en pysty tällaisessa tekstissä kiittämään. Onneksi olet saanut muutaman keikan näiden tapahtumien auttamisen kautta.

Ravintolan pitäjä Rainen kanssa meillä on jatkuvaa suunsoittoa, leikkisää sellaista. Tunnemme toisemme vuosien takaa. Raine tulee ravintolansa kanssa paikalle jos tarvitsemme. Kukaan ei pääse valittamaan hintojen suuruutta, annosten pienuutta tai makua. Homma toimii. Tänä vuonna kiitoksia sateli Info-tiskillemme, ravintolan tyttöjen Mari ja Nina iloisuudesta ja palvelunhalusta. Rainelle kiitokset kun toi tytöt palvelemaan meitä ja osasi itse pysyä pois tiskin takaa ;o).

Kimmo Lembergille paljon kiitoksia, asiansa osaavien kanssa homma on helppoa.

Raimo Kekkonen Lohjan Sairaala, Maukka Saastamoinen Lohjan Konttoriautomaatio, Hannu Ahtela HA-Kuljetus, Ossi Sinisilta Ride-Media, Kalle Stenbäck Länsi-Uusimaa, Ossi Ahto Red Bull, Matti Peltonen Påminne Oy, Seppo Hagerlund AD-Office, Rauno Hollo Lohjan Puhelin, Arto Vidgren Lohjan Uusi Apteekki, Åsa Westerlund Pohjan Terveyskeskus. Kiitokset avusta!

Online Solutions takaa että nettisivumme näkyvät. Kiitos!

Tony Lindqvist kuuluu jo melkein kalustoon, suuret kiitokset taas.

Printin Peppe Kavonius ja Cisse Lehtiö hoitivat paitamme taas sujuvasti. Kiitetään Peppeä vielä erikseen järjestäjien 8-paidan suunnittelusta sekä ennen kaikkea MTB-Lohjan uuden logon ja värityksen suunnitteluavusta. Oli hienoa seurata ammattimiesten työskentelyä logon ja värien muotoutuessa lopulliseen kuosiin. MTB-Lohjan Kimmo Koskinen on logon takana. Pyysin häntä miettimään logoa viime elo- syyskuussa. Joskus lokakuussa oli ensimmäinen kokous aiheesta jossa Peppe ja minä olimme myös mukana. Logo valmistui lopullisesti heti tammikuun alussa istuessamme Peppen työhuoneessa. Peppe pyöritteli logoa ja värejä koneellaan ja Kimmo ja minä esitimme mielipiteitä. Logo julkaistiin tammikuussa, pikkujouluissamme. Uudet nettisivut teki väriemme ja logon pohjalta sitten L-setä siis Mika Latvala.

Lohjanjärven ympäripyöräily oli toista kertaa mukana Kakkosnelosen oheisohjelmana. Sen puitteissa istuin ainakin kuudessa kokouksessa. Lohjan Liikuntakeskuksen edustajat Jorma Aaltonen, Sinikka Pohjala, Länsi-Uusimaa lehdestä Urpo Uotila ja Kalle Stenbäck, Paloniemen Sairaalasta Ahti Virtanen, MPK Ry:n Heimo Yrjönsalo ja Viljo Haverinen ansaitsevat kiitokset tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta. Järven kiersi tällä kertaa noin 200 pyöräilijää. Alkaa olla iso tapahtuma tämäkin. Ympäripyöräilyn puitteissa kiitokset vielä Maukka Saastamoiselle ja Seppo Serovuolle Lohjan Konttoriautomaatioon, muoviin painatetut ohjeet ja kartta olivat hienoja. Teemu Vestovuo Lehtiyhtymästä toimitti minulle toivomieni muutosten takia ainakin viisi eri versiota kartasta, kiitos hyvistä hermoista!

Kakkosnelosen paidoissa mainostajista ainoastaan yksi on vaihtunut koko aikana. JK-Shop, Printti, Data-Viesti, Fillari-Lehti, Lafuma/Vandernet, Trek/Duell ovat olleet alusta asti mukana. Felt/Huntteri on toista vuotta. Kiitän helpoista sopimuksen tekemisistä Kari Tuonosta, Jukka Helmistä ja Ossi Sinisiltaa, Sakari Sainiota, Tuomas Kolkkaa ja Sanna Keltasta.

Joukkueista on alusta asti ollut mukana kaikissa tapahtumissamme Fa(s)t Boys Racing Team eli Fättärit. Nykyään Fättäreillä on oma paikkansa majoituskentällä, toki muutamalla muullakin joukkueella on (esimerkiksi MTBCF, Kapua, Peten Poppoo, Fillaririnki, Husky Bike, Ulla & the Boys, YleX), mutta Fättäreiden mukanaolo joka vuosi on ollut yksi syy, ainakin minulle, jatkaa tapahtumien järjestämistä. Kumpi loppuu aikaisemmin, Fättäreiden mukaan tuleminen vai meidän Kakkosnelosen järjestäminen? Paven tapahtuman jälkeen viime vuosina tuomat ”lahjukset” ovat kerääntyneet Kairoksen kellariin. Saa nähdä otetaanko niitä käyttöön tämän vuoden Kakkosnelosen kaatajaisiin. Kiitos kannustuksesta.

BC-Hellsinki on tarjoutunut tulemaan mukaan seuraavan tapahtuman järjestelyihin jos tarvetta ilmenee. Kiitos tarjouksesta, muistamme tuon jos tarvitsemme apua. Tänä vuonna tarvitsimme hieman apua parkkeerauksessa, asemaan ajon aikana, omaa väkeä ei ollut tarpeeksi. Saimme apua pyytäessämme MTB-Saukkolan pojilta. Kiitos!

MTBCF on suurin osallistuja tapahtumaamme. Tänä vuonna 5 joukkuetta. Kiitos Essille ja Manulle!

Perinteisesti, ensimmäisestä tapahtumastamme lähtien, olemme saaneet apua Kapuan (Kauniaisiin Purjehtijat) pojilta. Oikeasti Tommi ”Tomppa” Miettinen ja Pekka ”Skegge” Mäkinen ovat jo meikäläisiä mutta kiitokset he ansaitsevat kuitenkin!

MTBCF, Husky Bike, Team Harald/EsSla joukkueita haluan kiittää minun ja vieraideni hienosta vastaanotosta vieraillessamme leirialueillanne. Onneksi olkoon Kiijärven Matin tasalukusyntymäpäivien johdosta! Skumppa ja munkit olivat hyviä!

Suuret kiitokset kaikille muillekin joukkueille tapahtumaan osallistumisesta!

”Kaikki mukana olleet joukkueet ovat laulun arvoisia”, sanoo vanha Kakkosnelosen sananlasku. Loru jatkuu sanoilla ”kunhan F ei vaan laulua laula”. Ähvää täytyy kuitenkin kiittää taas kuulutushommasta, muutkin ovat huomanneet F-sedän arvon kuuluttajana. Tulevana kautena useammassakin pyöräilytapahtumassa Ähvä tulee toimimaan kuuluttajana.

Alkupuolella, tätä liian pitkää juttua, mainitsin että tällaisen tapahtuman onnistumiseen tarvitaan monen ihmisen mittavaa työpanosta. L-setä, Mika Latvala, hoitaa ja kehittää nettisivuamme ja keskustelupalstaamme. Mielestäni meillä on erittäin hienot sivut. Järjestelykomitean kokouksissa L-setä hoitaa sihteerin virkaa. Tapahtuman aikana Mika varmaan valvoo eniten vaikka täksi vuodeksi teimmekin systeemin että jokaiselle järjestämisessä mukana olevalle jää nukkumisaikaa ainakin 5 tuntia vuorokaudessa.

Äiti-E, Seija Länsimäki hoitaa ilmoittautumiset ja reskontraa. Seija hoitaa kaiken tiedottamisen joukkueille ennen tapahtumaa ja kantaa kaikki viranomaisten paperit minulle allekirjoitettavaksi ja katsoo että ne on asiallisesti täytetty. Seijan kanssa viimeistelimme majoituskentälle joukkueet ja laadimme saapumiseen aikaikkunat. Hän tekee paperisaasteen joukkueille ja myös auttaa Justiinaa toimiston hoidossa. On kokouksissa sihteerinä ellei L-setä ole paikalla, päivystää Info-tiskillä, on asemaanajon aikana vastaanottamassa joukkueita. Kaatui kolmipyöräisellä polkupyörällä näyttävästi lauantaina aamulla onneksi loukkaamatta kuitenkaan itseään. Paperit kyllä levisivät laajalle alueelle siihen parkkipaikan asvaltille!

Kimmo Koskinen oli siis uuden logomme takana. Samoin uusi ilmeemme mainoksissa paidoissa etc. on Kimmon käsialaa. Kimmo teki paperisaasteen uusiksi Seijan kanssa ja toimi minun sijaisena poissa ollessani. Istuimme monta kertaa liikkeeni takahuoneessa tekemässä etukäteen suunnitelmia tulevaa tapahtumaa varten. Kimmo oikolukee ja korjaa tekemäni työnjakolistat ja muutkin kirjalliset tuotokseni käsitettävään muotoon, lukuun ottamatta tätä kirjoitusta. Tämän ilmeisesti stilisoi julkiseen muotoon L-setä. L-setäkään ei pysty kuitenkaan tekemään Ladasta Ferraria (Toyotaa, toim. huom.), siis L-sedän vika ei ole jos tämä juttu maistuu puulta.

Jari Syrenius vastaa Turvallisuussuunnitelmastamme. Päivittää sitä uusien vastaantulevien juttujen kohdalta, kuten ympäripyöräily. Hoiti yhteydenpidon poistielta.comiin poissa ollessani. Toimii L-sedän apuna webmasterina. Hoitaa yhteydet Pelastuslaitokseen. Tapahtuman aikana järjestelee valvontaa Jonnan kanssa.

Jonna, Jouni Salo, hoitaa opasteet ja lisäkyltit ja katsoo vielä että ne ovat oikeilla paikoilla. Ympäripyöräilyn reitin merkit ja merkkaus ja parkkialueet ja niiden merkkaaminen ja parkkeeraukseen ohjaaminen kuuluu myös hänelle. Järjestelee ja hoitaa alueen valvontaa Syreniuksen kanssa.

Tyyny, Mikko Hynninen, on Infon vastuuhenkilö. Vastaa myös esittelijöiden paikoista ja esittelykentän käytöstä. Vastaanottaa esittelijät ja katsoo että heillä homma toimii.

Niko Mellanen toimii Tyynyn oikeana kätenä, Hoiti viralliset yhteydet Suomen Messuihin ollessamme mukana Kakkosnelosta esittelemässä Sport-Expo messuilla. Organisoi homman yhdessä Tyynyn ja Jonnan kanssa.

Iso-E, Risto Länsimäki suunnittelee majoitusruudut Rautalahden Timon kanssa. Iso-E mittaa ja piirtää kentän. Hoitaa majoitusalueen siisteyden, aitaamiset, yhteisgrillit. Joukkueiden saapuessa ohjaa ja neuvoo että alue rakennetaan sääntöjen mukaan.

Jukka Alkunen oli Iso-E:n kanssa ohjaamassa alueen rakentamista ja auttoi yöllä alueen valvomisessa. Testasi radan merkkauksen ja auttoi lopullisessa merkkauksessa.

Epa, Eero Länsimäki katsoo ja pitää lukua poistielta.comin kalustosta tapahtuman aikana. Organisoi kaluston paikalle ja pois. Katsoo että laitteet on ajokunnossa, tankeissa bensaa ja missä avaimet liikkuu. Tapahtuman aikana on juoksevien ja kiireellisten asioiden erikoismies.

Kairos, Timo Rautalahti suunnittelee majoitusalueen ja suunnittelimme alustavan joukkueiden asemoinnin kentälle. Palkintojenjaon kuuluttaja ja Juryn päätöksien verbaalinen suunnittelija.

Justiina, Eija Syrenius vastasi toimistostamme. Hankki välineistöä ja keitti kahvia. Piti kurissa ja nuhteessa itse kunkin ja ehtiessään auttoi vielä Infossa. Hoiti yhteydet Liikuntakeskuksen siivoojiin. Laati allekirjoittaneelle avuksi erilaisia listoja.

Zetorin roolin jo kerroinkin mutta Rantasen Jussi toimi Zetorin poissa ollessa ”nokkamiehenä” Setorin tilalla. Zetorin ja Jussin oikeana kätenä hääri Pikku-Kloppi, Toni Valli. Muina reittimerkkaajina toimi Henrik ”Henkka” Wennerstrand, Tuomas ”TJ” Lehto, Jonas Koistinen, Tommi ”Kultakypärämies” Hämäläinen, Timi Harrinen.

Jyrki Koskinen ja Jouni Lehtonen olivat liikenteenohjauksen lisäksi autokuskeina koko perjantain. Samoin Vesa Ikola.

AM, Arto Mäkinen oli sairastumisensa jälkeen jäämässä pois järjestelyistä mutta tervehtyessään palasi ruotuun ja hoiti yhteyden Esiintyvät Taiteilijat Ry.n kirjanpitäjään ja kirjoitti kaikki virallista kuittia vaativat ilmoittautumismaksut. Hoiti parkkialueen luvat Harjun Koululta ja Ammattikoululta. Järjestäjien puolelta Juryn vakiojäsen ja tietenkin Infossa yövuoroissa.

Taru Turpeinen auttoi Infossa.

Niinpä niin, joku unohtui aivan varmasti. Väkeä oli paljon tekemässä varsinkin viime rypistyksen aikana perjantaina ja lauantaiaamuna. Anteeksi jos unohdin jonkun! Sitä paitsi on vaikea kirjoittaa mitä kaikkea kukin teki, koska nuo yllä olevat tehtäväselitykset eivät anna lähellekään täyttä kuvaa mitä kukin joutui tekemään. Lähtökohdaksi nuo tietenkin käy!

Vuosi sitten, tapahtumaa edeltävänä päivänä, kun toimistossa valmisteltiin täydellä tohinalla tapahtumaa. Järjestelyissämme mukana oleva, siviilissä parin tehtaan johtajana toimiva kaveri, totesi siinä katsellessaan ympärilleen että ”Saisipa tällaisen tekemisen meiningin ja henkilökunnan meidänkin firmaan!” Niinpä niin, meillä on tosi ammattimainen ja hieno porukka järjestämässä tapahtumaa ja onneksi sen on huomanneet osallistujatkin, kiitokset palautteistanne ja kirjoituksistanne eri keskustelufoorumeilla!

Viime vuonna lopetin kirjoitukseni johonkin löpinään ajamattomista poluista ja hienoista ilmoista!

Tänä vuonna ajattelin lopettaa kiittämällä vielä kerran kaikkia tapahtumaan osallistuneita joukkueita. Ilmat eivät tämänvuotisista parane ja muutenkin tapahtumassa oli hieno tunnelma. Lahjoitussumma ei näillä näkymin tule olemaan ainakaan paljoa yli 14000 euroa. Lahjoituksien yhteissumma kaikkina vuosina ei siis yllä ihan 110000 euroon, mutta lähelle päästiin.

Hauskaa kesää!

Kimmo Liljander

MTB-Lohja Toy